Hoe kan ik iets ruilen of retourneren? 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het produkt te retourneren, ingaande op de dag van de levering.  Graag wel even melden per email aan info@denoest.nl Geretourneerde produkten dienen compleet met alle toebehoren, pakbon en indien redelijkerwijs mogelijk-in originele verpakking, en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het produkt en onbeschadigd te zijn.

Let op!! Producten die op speciaal verzoek en volgens bepaalde specificaties zoals, afmeting, kleur en of gepersonaliseerd, voor u gemaakt worden kunnen we helaas niet terug nemen en vallen buiten het retourrecht. 
Bij onze producten gaat het dan meestal over de mandala`s in afmetingen boven de 50cm doorsnee. en overige gepersonaliseerde producten. Deze waarschuwing staat bij die producten ook extra vermeld. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand adres. Wij zullen de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten binnen 7 dagen aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u binnen 7 dagen worden teruggestort.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via email of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Tevens willen wij het track&trace nummer ontvangen.

Het rekeningnummer wat u gebruikt heeft om te betalen van uw order wordt ook gebruikt om het geld terug te storten.

 

Ondanks al deze voorwaarden hopen we bij problemen met elkaar in een persoonlijk overleg tot een bevredigende oplossing te komen.

VOF De Noest
De Hertog 18
1831EK Koedijk


 

© 2009 - 2024 Atelier De Noest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel