Boomblokken met schors 36 stuks geolied

Artikelnummer: EB36
Artikel 1 van 5 Volgende
€ 55,50 (inclusief btw)

Eindeloos speelplezier
De producten uit de boomblokken-serie staan niet alleen garant voor eindeloos speelplezier, maar stimuleren ook onbewust het rekenkundig en ruimtelijk inzicht van je kind. De blokken staan zeer stevig en zijn flexibel wat betreft de bouwmogelijkheden. De sets zijn opgebouwd uit blokken van 2, 4, 6, 8 en 10 cm hoog. Spelenderwijs ontdekt het kind dat wanneer je 2 blokken van 2 cm op elkaar stapelt dat even hoog is als 1 blok van 4 cm, enzovoort. De speelwaarde wordt nog eens verhoogd met twee meegeleverde wandelementen: één met deur en één met een raam.

FCS-keurmerk
De boomblokken-serie wordt door ons geïmporteerd. Het hout van deze serie valt onder het FCS-keurmerk. De artikelen zijn verkrijgbaar met en zonder bast. De producten met bast zijn behandeld met lijnolie. De blokken worden verpakt in een gekleurde stevige katoenen zak met een afsluitkoord.

Let op: Alhoewel de bast zelden loslaat bij langdurig gebruik, kunnen we dit niet voor 100% garanderen en is dit product minder geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Het hout wordt voor verwerking gedroogd, maar er kunnen desondanks, incidenteel kleine droogte scheurtjes voorkomen. Dit tast op geen enkele manier de spelwaarde aan. De op de foto afgebeelde kabouter met stoeltje en tafeltje zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Omdat het hier om een natuurproduct gaat, kan de set in vorm en kleur afwijken van de hier getoonde foto’s.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 5 Kg
© 2009 - 2023 Atelier De Noest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel