Flower of Life shadow

Artikel 5 van 5
€ 57,50 (inclusief btw)

 

Onze mandala lampen zijn een unieke versiering voor je interieur. Het licht en de vorm van de lamp geeft een prachtige projectie op de muur, een genot om naar te kijken! Je kunt kiezen uit een plafonnière of een wandlamp.
De aangegeven prijs is voor de uitvoering als plafonnière in naturel met een doornede van 30cm. 
In de keuzelijsten worden de meerprijzen aangegeven voor de overige maten en uitvoeringen. 

Wandlamp
 De wandlamp kan aan de wand worden opgehangen en met een snoer met schakelaar in een stopcontact worden aangesloten. De dikte van de mandalaplaat is 3mm in de uitvoering tot en met 40cm en worden met de laser uitgeneden. Daarboven worden ze uitgefreesd uit 6mm dik Berken multiplex.

Plafonnière
De plafonnière kan eenvoudig aan de de plafondcontactdoos worden opgehangen, maar kan ook aan de wand zonder snoer worden opgehangen mits er een ingebouwde contactdoos in de wand zit.  De dikte van de mandalaplaat is 3mm in de uitvoering tot en met 40cm en worden met de laser uitgeneden. Daarboven worden ze uitgefreesd uit 6mm dik Berken multiplex.

Kopspiegellamp
Door het gebruik van een kopspiegellamp van 40 of maximaal 60 watt, wordt het patroon van de mandala op het plafond of de wand geprojecteerd. Wij adviseren Led kopspiegel lampen te gebruiken met een Wattage van 6 of 4 Watt en een kleurtemperatuur van 2700K. met een E27 (grote) fitting.

Belangrijk: We hebben geen voorraad en maken de lampen per stuk op maat naar uw wens. We kunnen ze niet ruilen of terug nemen.

Levertijd:  Door de grote hoeveelheid variaties in model, maat  en uitvoering, kunnen we geen voorraad aan houden. We maken dus de lamp per bestelling. De levertijd van de mandala decoraties en lampen kan daardoor oplopen tot 2 à 3 weken. Natuurlijk proberen we het eerder te sturen, maar dat lukt niet altijd.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 2 Kg
© 2009 - 2024 Atelier De Noest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel