Altaartjes

 Altaartje voor Vreugde en Verdriet 
 
Steeds meer mensen zoeken naar een vorm om uiting te geven aan hun gevoelsleven en spiritualiteit; een klein plekje in huis waarbij dit geïntegreerd kan worden in het dagelijks bestaan. Deze altaartjes geven de mogelijkheid om een aandachtsplek te creëren voor een persoon, een bijzondere gebeurtenis, een dier, een jaarfeest, etc. Dit kan zowel in huis als ook in scholen, instellingen en groepsverblijven zijn.  

17003rbkristaldetail.jpgHet houten altaartje kan eenvoudig een plaatsje vinden op een plank of aan de muur. In een doosje worden meegeleverd: een kruisje, een vlindertje, een sterretje een beschermengeltje en een mooi organisch geslepen Swarovski kristal. De elementjes kunnen naar eigen voorkeur worden opgebracht in een blijvende of een wisselende aankleding. In de achterwand kan men eenvoudig een foto, kaart of spreuk aanbrengen. Ontspiegeld glas beschermt de foto en het ingebouwde lampje zorgt ervoor dat het altaartje sfeervol wordt verlicht. In het kastje en op het plateau kunnen nog allerlei persoonlijke elementen worden aangebracht die men daar waardevol voor acht.                                                                      
.
17000elementjes.jpg

 Er zijn nu drie modellen die in een blank houten uitvoering of in verschillende kleurstellingen naar uw persoonlijke wens kunnen worden gemaakt.

 << terug

© 2009 - 2018 denoestwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel